Blog
Apr 16
Reigerlaan EindjeMInecraft

Koninklijke familie op bezoek in EindjeMinecraft

Geweldig nieuws! Op 27 april komt de Koninklijke familie Koningsdag vieren in Eindhoven én ze komen ook langs in EindjeMinecraft. We werken dus samen met jullie hard om de stad klaar te maken voor dit feestelijke bezoek. Zowel voor- als achter de schermen wordt er al hard gebouwd. Je kan gewoon vanuit je eigen huis meebouwen, maar ook met de hele klas. Herken je bijvoorbeeld de basisschool Reigerlaan al? Ware bouwtalenten zitten daar op school!

In de backend werkt burgemeester Tim met enkele andere jongeren aan nieuwe ontwikkelingen op de server. Leuk weetje: dat doen ze allemaal buiten schooltijd. Want deze developers zitten allemaal nog op de middelbare school. Ze leren zichzelf programmeren in Java met tutorials, en helpen en inspireren elkaar nu natuurlijk volop. Tim leest zelfs programmeer-boeken voor het slapen, en hij is vast niet de enige!

Maar veel tijd om te slapen is er nu niet, want er wordt ook een heus Koningsdag-spel gebouwd, dat live gaat op de 27e april. Terwijl Tim op de High Tech Campus de familie rondleidt, kunnen jullie een digitale speurtocht doen: Capture the Flag! We zoeken nog bouwers voor de Berenkuil, de Bijenkorf en het PSV stadion. Wil je helpen, geef het dan aan op de server, of in de Discord! Daar ontmoet je ook de andere bewoners van de digitale stad!

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *